Shit!


...Vilken helg! haha! Vi börjar med torsdagen, tjejmiddag/hejdåmiddag på Friday´s i kungsan för ylva som flyttar söder ut till Holland... mycket trevligt :D Efter middagen gick vi vidare till käraste gamla Wokhouse där Emelie och Camilla satt och sen blev det nästan Village. (lyckades kontrollera mig och åkte hem, väckarklockan skulle ju ändå ringa fem timmar senare...)  Sen var det jobb för hela slanten på fredagen och grymt rolig "personalfest" på kvällen, efter tolv ville vi gå ut så jag, Louella och Camilla J mötte Jos, Sophie och Bea + hennes man och gick till Collage, sjukt kul! ...dock mindre kul med en hel öl i skon så det chippade resten av kvällen! Jaja sånt som händer när det är partey hihi, lite shots i baren sen spårade allt och vi skulle vidare men tillslut raggades det sovsällskarp i form av Jos och Bea och vi åkte hem til mig. En mysig frukost senare och mycket ojande över diverse illamående och huvudont åkte jos och jobbade och jag dog i sängen . Sen kom mami och vi bokade hotel för London (11-15 juni) och satt och babblade, skönt att prata lite med sin mami ibland också<3

..okej nu är vi halvvägs typ....

Fredag kväll; Emelie kom hit och en najs kycklingsallad avnjöts över att glas vino eller två sen åkte vi tunnelbanan ut till Hammarbyhöjden(Emelie fick låna ett busskort och var MYCKET fascinerad!) Väl ute "hoodsen" knatar vi mot Jeanette och stöter då på en skum kille som inte såg ut att må så bra så Emelie gick fram och frågade om han böhövde hjälp men han sluddrade bara något till svar och vi gick vidare... inget mer med det, ELLER?!
Några minuter senare kommer nästa tjej och säger att hon har bliv förföljd av en man hela vägen... sen toppas det av att granntjejerna ringer polisen för att dom har blivit hotade av en man utanför porten!!! Alla fick prata med polisen och lämna vittnesmål... märklig kväll. Orkade inte gå ut men vi delade på en taxi in till stan( vill ju inte springa runt i hammaryhöjden innan dom har plockat den här killen) MAX is tha shit! Vaknade halv ett idag och känner att det här kommer bli en grymt bra dag; det är årets första vårdag (mars är väl vår?!) och solen skiner! Har precis ätit frukost, massa mackor med marmelad och nu ska jag nog gå ut en liten sväng. Och om typ fem timmar kommer världens finaste hem från Sälen<3 <3 <3 Saknat dig så mycket!


Skönt att det inte blev en mindre uppsats iaf... hahahaha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback