Nyårsafton!



Nu drar vi! tjoohoooooo!!!



Nu är det mindre än 24 timmar kvar...


..till vi står och skålar uppe på terassen! Allt är fixat och klart och min klänning är den finaste som finns!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!

Nästan 2009!


Dom senaste två veckorna har datorn bestämt sig för att vägra starta Windows igen vilket betyder att det inte har gått att ladda in några bilder eller komma åt några mappar... och enligt mig är en blogg utan bilder en tråkig blogg!
Menmen vi gör ett försök och så får jag väl lägga in bilderna senare eller någe :)

Det har verkligen varit två fullspäckade veckor, vi har...
...Haft en riktig långhelg hemma hos Emelie och Paul med massa fest och goda middagar(..och frukostar!), varit på Fjärilshuset med hela ganget, klätt ut oss till Poliser på krogen, ätit söndagsmiddag med Jenny och Christoffer, haft julmys hos älsks moster, jag fick världens finaste blommor av älsk, köpt massa julklappar, gjort pepparkakshus, fixat vår första egna julgran här i lägenheten, firat jul hemma hos båda familjerna och avslutat julaftonskvällen här hemma med egna klappar, bara legat i sängen en hel dag, varit på födelsedagsfest och gått ut på juldagen, ätit bakismat, ätit finfin Annandagsmiddag, varit i Emelies stall, spelat spel, jobbat, mera middagar! och lekt med Sophie och Jossan och druckit glöggi!

Idag blir det en sväng på stan, ska köpa strumpbyxor, långa svarta handskar och kanske en liten väska. Sen blir det spraytan för hela slanten! Och imorgon är det slutligen dags för världens bästa dag! NYÅRSAFTON!
Inget kan gå fel, först en sväng till mormor och morfar och träffa hela släkten eftersom morfar fyller 86! Efter det hem en liten sväng och fixa det sista med smink och hår sen ut till Danderyd för nyårsfirande med trerätters och kalas hela natten!

tack hej!

ps. hoppas ni har det brao i fjällen maffian! haha! :D

1 Vecka till JUUUUUUUL!


Igår firade vi 20 månader, det va mys :D ...gjorde lite god middag och sen ordnade jag minitivoli för min bästa daaavo här hemma i vardagsrummet, det bjöds både lotteri, fiskdamm och lekar... och alla priser var korv! Vitlökssalami, Tyskkorv, Öl korv... you name it! hahahahah!

För som alla riktiga husfruar vet så går ju faktiskt vägen till mannens hjärta genom magen!

Nu ska jag putsa min stövlar och ikväll blir det något "hår-event" med Jos, Sophie och Bea.. man ska få GoodieBags! tihi! ...Känner mig dock sjukt seg nu, kanske ska nanna lite först.




Kärlek






...Kan vara när man får något man älskar av någon man älskar<3




Super Mega Ultra Helg! ...eller hur var det nu igen?? haha


Helg är guld! ...och som vanligt går den alldeles för snabbt! Tjejfesten var toppen med jättegod hemgjord Yakiniku massa vino och nya Singstar-liknande spelet Lips! Sen skulle vi gå ut och då spårade det som vanligt... katastrof! Jaja hemma vid typ 3 iaf och vaknade söndag morgon inte heeelt pigg och glad, Käkade lite frukost och tyckte lite synd om oss en stund sen blev det Julmarknad på skansen med Våfflor och minimunkar, myspys. Efter det mötte vi Emelie och Paul och åkte med dom hem till Hanna och Andreas på glöggkväll. Hanna hade gjort superfint med ljus och dukning och så hade dom bakat hela dagen! Massa gotti! Särskillt lussebullarna med vit choklad! Kärlek!

   
    
   
   
    

Lucia - Godmorgon Columbus



Vaknade vid 10 och var heeeelt förstörd.. typ ont i hela kroppen. Så det blev inget luciatåg här hemma, men älsk gjorde te med mjölk och honung precis som jag vill ha det! <3 Lucia är mysigt, kommer ihåg när vi gick luciatåg med kören i kärrtorp... jag var med alla tre åren! Inte ofta man har varit i skolan innan sju vill jag lova!
Jag saknar kören lite ibland, det var lätt dom tre bästa timmarna på hela skolveckan även om det var fredag eftermiddag och alla andra hade gått hem så var man alltid på grymt bra humör när man gick därifrån, en perfekt start på helgen helt enkelt! Efter att ha kollat på Beverly Hills i flera timmar nu ska jag ta itu med gårdagens "lämningar" i köket, 6 personer och 2,5 kilo köttfärs är ingen lek... jag tror det blir tacos hela veckan sen! hahah!

Nu blir det som sagt städning och diskning för hela slanten sen ut till sollentuna och tjejfest hela natten!

...Vi började lite smått innan Taylor aka. Den blöta lilla hunden kom :D




Med älsk i Uppsala får det här bli Dagens;
 http://www.youtube.com/watch?v=trqxkLr_Gvo

tänker på dig<3

December 12


Ikväll blir det taconight.. precis som igår haha! Nu ska vi kolla på Beverly Hills säsong1 och sedan ska vi åka och storhandla, nästan helt tomt i frysen nu juhe!

 

Mistel har inhandlats och gran är på G!

Igår va det myskväll hemma hos Sophie och Jos i Steffies lägenhet, det babblades, kollades på "Du är vad du äter", film och åts tacos i mängder :D
Kom som vanligt hem alldeles för sent och var helt slut idag på jobbet... fick gå hem tidigt iaf och hann påta lite med en bukett till födelsedagsbarnet imrn, Stina fyller 25 och bjuder på tjejmiddag hemma hos sig.. Yakiniku blir det visst!
gotti gotti! Imorgon ska jag först överaska med luciafrukost här hemma innan davoo åker till Uppsala en sväng och sedan springa lite på stan och kolla efter nyårsklänning och tillslut möta Emelie och göra sällskap med henne ut till middagen och på Söndag blir det först Julmarknad på Skansen med älsk och familj och efter det en sväng ut till Hanna och Andreas på glöggmys. Slutsats: Bra helg! :D

lite blandad kompott från senaste veckorna;

  
  
  

Badad och klar!


Nu känns det bra! Har simmat 1500m, lyssnat på Staffan Hellstrand hela kvällen, bokat in spraytan inför nyår, bokat vad vi ska göra på nyår! (blir inget med fjällen då vi åker till Göteborg den 2a.) Vi kör middag med Crew-Danderüd ist! Kommer bli skitkul! 
Nu ska gå och panta och köpa grejer för att göra god smoothie med jordgubbar och blåbär och kolla på säsongsavslutningen av DH! :D snart kommer älsk hem då ska vi mysa<3

från usa :D


Davoo är en lurifax, han säger att han kaaaaanske har varit på Victorias Secret eller på Sephora men att det ju är julafton snarti och att jag får veta då... Jag längtar till Julafton! tihi

De här fick jag iaf när han kom för en vecka sedan<3

nya Miss Dior Chérie

Nytt shampoo! men i 1l-flaska :D

...och min nya kärlek! 
 

Måndag 8 December

Helgen flög som vanligt förbi alldeles för snabbt och nu är det en ny vecka med massa jobb som väntar, önskar alltid att helgen kunde ha en extradag där man verkligen var befriad ifrån alla måsten och bara kunde VARA!

Menmen så är det ju inte! haha, iaf..
I fredags var det överaskningskalejs här hemma för Anna som fyllde 21, massa tjejer, några killar, tårta och paj! Sjukt kul men sjukt stökigt... började med andra ord lördagen med storstädning; blev tre svarta sopsäckar med skräp, en stor med glasflaskor, massa kläder, skor och annat kvarglömt... Sen blev det bakispizza till frukost, barnvakteri och en sväng på IKEA där en ny lampfot inhandlades. Vid 9 kom Tommie och Beccie och vi körde en najs drinkkväll med vårat nyinköpta spel, Bezzervisser. Ett antal Strawberry daiquiris och lite thaihämtmat som vi ringde och beställde hem till dörren va alla rätt nöjda och runda om fötterna. Söndag; mysig 2adventsfrukost i sängen med älsk och sedan ut till Täby för "husfru-storjulbak" med Emelie och Josefine A, blev lussebullar, pepparkakor och ett litet (men ack så charmigt) pepparkakshus! Därefter myskväll med fisk och rotfrukter middag och glögg med Emelies syster och hennes lilla söta bebis, Tindra.



Fredag!


Nu har jag nannat en stund, tagit en lång dusch och fixat mig! Toppform börjar infinna sig! haha!
Ska springa ner till systemet med Rox nu och sen är det fest hela natten!!!



Världens finaste