Söndag

Lång dag idag! Igår eftermiddag åkte jag ju in till stan och mötte upp Taylor på Zara där nya stövlar inhandlades och efter det en sväng till Hötorget där dom nästan kastade tulpaner på oss, 10 för 10! hahah!
Kom hem hit och svängde ihop lite pyttipanna och stekt ägg och sköljde ner med en flarra rött, sen mådde vi prima!
Blev bara vi, och de va rätt skönt att inte gå ut eftersom de va massa saker på schemat idag; först åt vi mysig "förstaadventsfrukost" i soffan och tände ljus, sen gick vi och simmade (1000m) super skönt att basta lite sen efter då min nacke var helt pajko... Som två nya människor drog vi sedan iväg på diverse lägenhetsvisningar och en tur i skogen med världens finaste Asta-hundi :D
Tog mig ut till Kärrtorp för lite adventsglögg och tillslut fick jag äntligen min tacomiddag som jag taggat för hela veckan, sååå gott! + att det faktiskt var riktigt mysigt att bara vara hemma<3

För övrigt; mami va schneeeeeel... tihi

Imorgon kommer älsk äntligen hem och jag har köpt massa gott åt oss och tagit ledigt från jobbet hela dagen, tänkte gå och sola lite på morgonen och ta en promead. Sen ska det fixas och trixas! Kycklingsallad med fetaost och avokado i wraps till lunchi och sen blir det riktig festmåltid med hängmörad svensk oxfilé, hasselbackspotatis, sparris, champinjoner och god såsi :D
Eventuellt kanske jag toppar det med lite vaniljglass och varm hjortronsylt till efterrätt, men bara kanske.




Imorgon blir det nog ingen blogg... har viktigare saker för mig<3



Lördag

Igår blev det hemmakväll med massa fix och trix i hallen, blev riktigt bra :D
Tänkte att jag skulle möta upp Jossan och Sophie sen och åka på "vintergrillkväll" eller möta Ulle och kolla in nån fredagspub på Handels men var helt slut i huvudet så jag kollade på Bring it on och chillade för mig själv i soffan.
Börjar vänja mig vid att vara ensam nu, första dagarna var bara katastrof men nu är det faktiskt helt okej. Även om det ska bli så skönt när min bästa sambo kommer hem... kändes jättekonstigt att vakna en helgmorgon utan någon att ligga och läsa tidningen och mysa med.

Har varit ute och gått en liten sväng på kära Küngsholmen, otroligt skönt väder ute. Även om det inte är någon snö kvar ute är det faktiskt ganska fint... iaf nere vid stranden. Nu ska jag gå och handla massa mat så de finns när älsk kommer hem och sen blir det nog en liten sväng in till stan för att kolla på ett par stövlar... sen är det bara att hoppas att mami är schneeel! hahah!

Ikväll är det mer tjejkväll på gång! Vi får se om vi är här och bara tar det lugnt och dricker vin och kollar på film eller om vi går ut en sväng... lite sugen på utgång måste jag säga att jag är :D

Älsk skickade precis ett meddelande, kan fortfarande inte riktigt förstå att klockan är 1 här men att den bara är 7 på morgonen där borta... Igår hade han varit på Sephora och idag hoppas jag på Outletten och VictoriasSecret.
Apropå (kan man säga så??) inget alls så har det börjat komma tulpaner igen! Vet inte riktigt varför men jag jag tycker det är så hilma fint att ha hemma bara, ska nog åka en sväng förbi Hötorget sen och köpa ett gäng!

 

28 November, Kvällens?

   

...eller utgång, den som lever får se!

Göteborgs Botaniska Trädgård






Frukost, dagens viktigaste mål??



Den ena nåååågot nyttigare än den andra kanske.. men de ju freeeedag idag!

Har varit och köpt tavlan nu, blev fini :D En sväng ner i tvättstugan och sen tillbaks till Åhléns för å inhandla lite mer. Tänkte även försöka sätta upp lite adventspynt ikväll, typ den vita stjärnan i vardagsrummet och lite ljusslingor.

Sommar och Semester!



Guuuuuuuuuuuud va jag saknar sommar och sol! Nu e det verkligen bara mörkt och kallt, tänk när man va nere på Österlen och myste, badade i poolen, ute med båten i skärgården, va i Båstad och festade, på Västkusten och käkade skaldjur och åkte massa massa bil och lyssnade på grym musik med världens bästa<3

   
  
  
  
  

 

2 mysdagar och en tråkdag

I tisdags morse åkte som sagt älsk, flyget blev lite försenat men dom kom iväg iaf! trots snön :D
Känns inge kul och blogga när man inte har någon kamera men vi gör ett försök, efter en låååång sväng på stan och massa shopping blev det mystjejkväll här hemma med Beccie, Ulle, Malin, Nathalie och Taylor. Vi kollade Desperate housewives och åt sushi (nytt personbästa för mig och B är nu 16 bitar!) hahahaha! Var så fruktansvärt hungrig! Sen snackade vi bara massa strunt och jag lyckades övertala Taylor att spendera natten med mig :D hihi
Jag tänkte att jag skulle köpa en klänning, vantar och en mössa i stan men de blev inte riktigt alla rätt.. men nästan; Ett par söta vita tumvantar, ett par rosa fårskinnstofflor, nya jeans och lite sköna strumpbyxor. Sen va jag faktiskt en liten sväng in på systemet också... ingen tjejkväll utan vino!

                          

Blev lite ändrigar i planeringen så middagen på Hotellet blev igår ist och Södermiddag på söndag, men de går ju lika brao det! :D
Jag var först på plats sen kom Rox och Ylva (som man inte har sett på typ ett halvår) också, vi gick in och tog en drink i väntan på dom andra... som tillslut lyckade trilla in frammåt åtta, mysigt att vara så många, för vi blev faktiskt åtta stycken! Jag, Jossan, Sophie, Beatrice, Ylva, Rox, Sanna och Amanda. Alla käkade olika saker men jag plockade iaf biffen med potatisgratäng, beasås och tomat/rödlökssallad från menyn. gott gotti gott gott! Efter en liten promenad och en bananasplitt på Fridays så va vi rätt nöjda och packade oss hemmåt, även idag lyckade jag ragga lite sovsällskap i form av två fina damer. 
Ikväll har jag verkligen bara segat, sov lite på eftermiddagen och pratade en stund med davoo. Blev lasange till middag, inte sååå spännande. Nu ska jag nanna.




 

1 månad kvar till jul



Och nu har bästa knyttet åkt, kommer sakna dig<3


JA PERFEKT!


...är inget svar på frågan vill du ta med din latte eller vill du sitta kvar här!!! Kan inte folk fatta det??!  eller eller eller???
Det är ju inte direkt kärnfysik vi håller på med på jobbet.


Om typ 6 timmar åker älsk till det stora landet på andra sidan havet, kommer bli ensamt i lägenheten men jag ska sysselsätta mig; Ikväll städning och telefonprat, imorgon blir det lite shopping sen tjejkväll med Beccie och crew, onsdag kör vi tvättstugan och middag "hemma på söder" igen, TACOS! Torsdagen är bokad för födelsedags/välkommen hem middag för mig och Ylva med tjejerna på Hotellet. Helgen är fortfarande obokad men röstar för en chillkväll och en liten utgång kanske?! :D


Nu sitter jag och väntar på att möta Davoo i stan för att kolla julskyltningen på NK och prova ut en Ralph Lauren-skjorta,och kanske kolla en väska som jag hoppas finns i New York sen.


Kvällsmys med Svenskt Tenn




...får ju passa på nu, imorgon kväll är jag ensam och älsk påväg till New York. Men innan det ska vi hinna gå en sväng på stan och käka middag här hemma, blir nog renskav med den där nya "Vilt panna" och hasselbackspotatis.
Måste även hinna kolla upp alla affärer som en viss ung man ska ta sig till, tihi
...några tips?



Helgen

Familjefödelsedagsmiddag på Söder, Monopol, mys, mera middag men i Danderüddan, promenad i snön, fika, lek med hundarna, GossipGirl, Alladin och brunch i Waxholm! Massa bilåkade och snö! haha! Vilken helg, ingen rast ingen ro! Precis som det ska vara!

   
  
  
  
 

<3






Mer födelsedag!

Jag vill att det ska vara igår igen! Schneeela??!

Allt var helt perfekt och det var verkligen sjukt kul att åka skridskor igen! Måste varit hundra år sedan haha!
Vi såg ut som två små Bambisar ute på isen... men de va säkert charmigt.
Vi började eftermiddagen med att käka lunch på stan och så fick jag ett paket till; en inramad autograf från käraste Moneybrother med en liten text till (en lång historia som jag kan dra en annan gång höhö) Han tycker iaf att jag har en riktig 10-poängare till pojkvän...tycker jag med! <3
Sen blev det en sväng till Zara där jag hittade en mörklila/plommonfärgad silkestunika och en mörkblå kofta, en sväng till NK på "trosjakt" och sen dagens event; Systemet! Kändes fint att faktiskt FÅ vara där... Köpte en liten moetta och var rätt nöjd..fick dock inget grattis i kassan...snålt!
Vidare till Åhléns för strumpbyxköp, sen var kvällen outfit komplett :D

     

  


Middagen inleddes med en Mojito på Hotellet för att få upp värmen lite efter åkningen, sen knatade vi bort till Brasserie godot och hängde lite i baren med deras sköna bartenders och grymma drinkar. Vill man ha en trevlig kväll och goda drinkar kan jag verkligen rekomendera Brasseriet! När det dessutom kom fram att jag firade födelsedag fick vi verkligen valuta för pengarna; Födelsedagsshots, jordgubbar med syrup och Whiskeyprovsmakning! HAHA!
Och om möjligt var maten ännu godare, varsin halv hummer till förrätt och sedan ryggbiff med rotfrukter, kantareller och potatis.

  
  

Eftersom älsk bjöd på finfin födelsedagsmiddag så fixade jag efterrätten när vi kom hem, Chokladdoppade jordgubbar!
mys<3


20år!


Vaknade av skönsång och frukost på sängen vid åttasnåret, varför kan det inte allltid vara så??!
Den här dagen kommer bli bäst! Solen skiner nu ska vi gå lite på stan och åka skridskor!



På halsbandet står det DK

<3 <3 <3


2 timmar kvari!


Snart är man stor, känns fint faktiskt! Roligare att fylla 20 än 19, HEEEELT KLART!

Imorgon blir det frukost på sängen och sedan skridskoåkning om vädret tillåter, annars något mysigt museum.
På kvällen har älsko bokat bord på Brasserie godot, mysmysmys!

Sprang runt lite på stan innan idag i jakt efter något att ha på mig, men utan framgång. Segt när man vet precis vad man vill ha och hur det ska se ut men man inte hittar något...men men det blir ny tag imorgon! Nya VUXNA tag! hahah

HEJ DÅ TONÅREN!!!

  18år tihi

KRIG PÅ KUNGSHOLMEN??!


Och vi som precis skulle nanna! Det smäller och dundrar här utanför så det skakar i fönsterna!

Till middag blev det iaf mumsiga leverpastejmackor med smörgåsgurka och majonäs, tack maaami<3

Lite trött

Vilken helg!  Först utgång och bus i fredags, sen tjejkväll hemma hos Beatrice på lördagen och igår släktkaffe! haha
Vi har ju vartit många här hemma i lägenheten på fest förut men de blir lite annorlunda när alla typ 20 ska sitta i samma rum och äta tårta! Vem har 20 stolar hemma liksom?? Katastrof! Men men de löste sig och vi hade jättemysigt, fick massa fina paket och blommor av alla<3

För övrigt finns det massa tårta kvar i kylen om någon e sugen? ;) ...och bullar!

När alla gäster gått hem (äntligen) och disken var diskad gick vi ut en liten sväng, tillslut hamnade vi på det mysiga Italienska stället Dolce Vita borta på Kungsholmsgatan. Älsk åt en pepparbiff med chevréost och jag tog en skaldjurspasta, sjukt gott! :D Precis vad vi behövde efter en eftermiddag med tjocka släkten!



   

Det snöar!


Snö Snö Snö!!!




Mojitos och Moetta!

  
  
   
    
   

Isbaren

  
   

En vecka kvar!

Inte långt kvar på tonåren nu! hahah
Men den sista veckan kommer bli mys, imorgon blir det fredagskalas med Taylor och Davoo en flaska RoséMoetta och kanske några mojitos! På lördag är det tjejkväll hemma hos Beatrice med vin och mat och på söndag börjar firandet... Släktfika här hemma med heeela gänget en rosa prinsesstårta och förhoppningsvis världens godaste chokladtårta från NK.


Middagen


  

Äntligen Hemma



Igår åt vi köttbullar med potatismos och lingonsylt, det var väl gott... MEN! Idag åt vi Viltmästarskav i "FranskaÖrterCremeFraichesås" och rostad potatis, och när vi hade ätit färdigt så sa älsk att det var det godaste han ätit på riktigt länge! Gud va kul jag tycker det är att laga mat till någon man älskar! <3
Nu sitter jag och kollar på tv och väntar på min käresta, imorgon blir det tvättstuga och sedan mysmiddag med Taylor på Wokhouse.



11 November

Kom precis på att jag typ inte har skrivit något på en hel vecka... kan ju vara för att våran kära dator krånglar igen, den har raderat hela Windows! Skit! Alltså går det inte att ladda upp bilder och tangentbordet är helt slut! Ibland blir man bara lite trött... Det är liksom inte så kul att skriva massa när å ä och ö måste klippas in hela tiden! hahah

Men iaf, Förra veckan var det ju invigningen av nya Absolut Icebar Jewellery Vid Vasaplan som faktiskt blev en riktig toppenkväll, tidig men toppen! :D När vi kom fick vi små "diamanter" som fungerade som drinkbiljetter och lite plockmat, väääry najs! Efter en stund i vanliga baren på Nordic Light drog vi vidare in i den riktiga Isbaren som verkligen va hur häftig som helst! Blev en drink till och ett glas champagne sen hoppade vi kvickt in i en taxi där vi hittade vår nya privata chafför (Davoo döpte honom till TaxiTaxi i mobilen haha!) som vi desstutom fick ett kort av med 10% på alla resor, veeeldigt schneeel hest!

Resten av veckan va ganska chill, på fredagen blev det en sväng på stan där ny plånbok från Designers Guild och en fin "frukost på sängen bricka" inhandlades. Kvällen spenderades ute i Täby hos Emelie och Paul med massa god middag och gott vino. På lördagen var det bio planerat men efter typ halva så fick vi ge upp då älsks neeesa inte slutade bråka och vi fick ta en sväng till Karolinska... Sen ringde vi älsks mami så fick hon komma och hämta oss till Danderüddan, vi fick macka med stekt ägg och sen satt vi framför brasan med årets blåbärsglögg och pepparkakor. årets första lussebulle har btw ätits! Fick en jättegod av älsk i fredgs på jobbet<3 Även denna kväll hängde vi ute i villan, men nu betydligt lugnare...
middag, film, godis, chips och sedan Monopol.
Rätt slappt!
Som planerat körde vi en liten tripp till Sydpoolen i söndags, mycket mys! Och efter massa lek
åkte vi hem hit och lagade god Söndagsmiddag. Det blev Potatisgratäng med purjolök
och morötter och fläskfilé, lite sallad och till efterrätt provade vi att göra blåbär och
björnbärspanacotta! Gotti gotti!

Nu ska jag hoppa i badet och sedan åka till kontoret och störa älsk lite.. eller läsa kanske, vi får se!


Tjingeling!


PS.

För alla er som redan nu undrar!

Det här ska jag laga till middag imorgon och servera med en delicious sallad:



vi gillar kyckling och bacon i vårt hushåll...

Jag åt lite toblerone igår ...och det va sååååå gott!

...yepp igår föll det! Chokladen har återintagit sin makt över mig. dääm it!
ajaj livet får väl gå vidare, precis som planerat blev det lax och rotfrukter med citronsås till middag (spännande va?)
Idag blir det Sparrissoppa med räkor för den som undrar, gud vilket spännande liv jag lever!

Dagens matdagbok: (so far)

07.00 Mjuk stor rågmacka med kalkon, ost och gurka.
08.00 En kopp te.
11.00 En liten juice och en foccacia med spenat, tomat och parmesanost.
15.00 Knäckemacka med färskost.

Igårkväll va jättemys, tände massa ljus och så såg vi på Desperate Housewives och diverse hetsiga debatter och valvakor. Ikväll blir det invigning av Absolut Icebar Jewellery vid Vasaplan, blir nog najs. Tänkte även inviga nya fina väskan jag fick av tejerna :D I like!
På torsdag och fredag är det också kvällsaktiviteter som gäller; först fest på Village (kul att börja 06.00 dagen efter)
och sedan "Stockholm Gold fair" på Münchenbryggeriet. Helgen är klart oplanerad för tillfället men det lutar åt utflykt och bad på Sydpooolen på söndag med Sophie och Jos.. och alla andra som e sugna :D

Nu ska jag hoppa i duschen sen ska jag handla lite uppe på Daglivs,
hoppas Ulle eller Malin är där!

          ...ibland får man göra det lätt för sig



Klingan har stulat min parfym!

Den e MIN min min!                                                                      

               den här också! ...bara så ni vet! haha


Idag har det varit slappt... nästan inget att göra på jobbet och inget planerat nu på kvällen, tvättar lite men annars inget ansträngande. Funderar på vad det ska bli till middag, davoo har kvällsmöte så vi äter nog inte förens typ halv åtta. Plockade fram två laxfiléer...kanske blir lite rotfrukter och sallad till, vi får se :D

Dagens matdagbok ser ut som följande:

06.00 Ett glas Berocca (igen)
07.00 Två dinkelknäckeamackor (igen) med ost och kalkon + gul paprika/gurka (igen!) och en liten drömyoggi
10.00 En kopp grönt te
11.00 Stor rågmacka med kyckling, mozzarella och ruccola + en tropisk juice (osockrad)
16.00 En grapefrukt :D

Middagen igår blev jättegod, det skapades en helt ny maträtt i köket! "Flygande Daaavo"
Fram med en ugnsfast form, i med kycklingfilé, broccolibuketter, purjolök, massa knaperstekt bacon och täck med creme fraiche. FÄRDIGT!


FESTEN!

           
         
    
    
     
     
    

November 3! ...och matdagboken :D

Sov typ ingenting i natt, låg bara och vred på mig... ingen höjdare när klockan ringer 05.00!
Nu har jag jobbat färdigt för idag iaf, pratat lite med Sophie och mamma i telefoni, sen blir det som sagt bad. Tänker simma 50 längder, alltså 1250 m idag! Känner mig som fisken i vattnet! hihi

Har varit duktig på jobbet idag, inget skräp har slukats bara braiga saker! Känns fint!

06.00 Ett glas Berocca.
07.00 Två goda dinkelknäckemackor med kalkon, ost, gul paprika och gurka + en kopp citronte.
10.00 En till kopp te, men den här gången grönt...va äckligt och smakade stall!
12.00 Dubbelmacka med mörkt rågbröd med pesto, mozzarella och parmaskinka. Gotti med lunch :D
15.00 Liten Dröm-yoggi med skogsbärssmak och lite hemmagjord müsli.

Till middag sen blir det nog kycklingfilé med broccoli och någon sås

OCH INGET SNASK IKVÄLL! HAHAH

Waxholm

Idag tog vi bilen och åkte ut till käraste Waxis, tog en liten promenad och åt pannkakor med sylt och grädde! gotti gotti :D
Har äntligen fått upp alla bilder på facebook så dom trillar nog in här senast imrn. Imorgon börjar btw våra nya liv; mer motion och mindre godis! ..får se hur det går men ska iaf skriva matdagbok har vi bestämt. Nu ska jag nanna, hoppas jag... har så fruktansvärt ont i ryggen :S men men de blir säkert bättre imorgon, då ska vi bada igen! <3


1 November

Ååååååååååhhhh är så glad idag! Allt var helt perfekt igårkväll och det var lugnt den bästa festen riktigt länge, bara massa underbara människor, grymma presenter, bra musik och en toppenlokal!
Tusen tack alla ni bästa som gjorde hela våran kväll! Bilder kommer nog någon dag nu för den här kvällen kan inte beskrivas med ord!
 
...eller kanske ett; KÄRLEK! HAHA!

Idag har vi bara städat och fixat....och sovit, kvällen spenderades kvar i Danderyd med middag och mys :D

Nu ska jag kolla igenom kameran, tror vi tog typ 300 bilder!

puss och godnatt!



Kvällen sista bild. TOPPFORM!