17år...märker du hur fort det går?


30 juni


Idag kl 10.05 åkte han. Onsdagen den 15e kl 07.45 kommer han tillbaks igen, Kärleken<3Saknar dig redan tuss.


Sommar i stan!

I förrgår långpromenix på Skeppsholmen med Taylor, igår vin i kvällsolen med fina damer på Taylors balkong! Nu drar vi ut i skärgården och firar midsommar! Slänger upp londonbilderna när jag kommer tillbaka på söndag :)

pöss heeeeej!
Lite shopping!


Hemma!Sådär då! då va man hemma igen! :)


London

Då var den andra dagen i London avklarad, heeeelt slut i benen! Syrran och jag har shoppat non stop i cirkus 10 timmar! Det blev Oxford street upp och ner flera gånger om, lunch i Hyde Park på mysiga Serpentine och diverse fika pauser på Starbucks! :D Vädret är faktiskt helt okej, lite moligt men vart och skönt i luften. Imorgon ska vi ta oss lite mer "down town" det blir Big Ben, London Eye, Tate Modern, National Gallery och allmänt spring på stan. Dagens middag intogs på Sushi Yo, vääääry naajs!I tooooootaly like this town! :D

Tapas,Tapas,Tapas... London,London,LONDON!Myskväll och "liten" hejdå-middag ikväll <3

Idag körde vi lite Kent på jobbet...

...Och kom på en grej. Man borde alltid bli glad när man hör dom, för hur ledsen man än känner sig har Jocke Berg det ALLTID värre! GLÖM INTE DET! ALLTID! ...stackars sate ;) Nu blir det lite tvättstuga och provpackning inför London på torsdag, sen bad, en liten utflykt och kl9 middag hos Becca!Igår åt jag middag med min besta hestpojke och min best hesttjej och räknade hestmatematik!


KLAD HEST

Ännu en HÄÄÄÄÄRLIG helg!
Vi började som sagt fredagen med studentmottagning,födelsedagsfirande och bubbelbad, på lördagen blev det en lunchtur till Uppsala sen ut i skärgården för myshelg. Söndagen va chill med massa trädgårdspill, hemresa, röstning, promenad, smaka på stockholm och nya Terminator på bio.
<3 <3 <3 Besta Besta Besta!Studenten!


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHH!Va kul vi hade! Precis två år sedan idag!!!

Ikväll ska vi först på Ettas studentmottagning här på Kungsholmen, sen på lite födelsedagsfest hos Jossan i Odenplan och slutligen på grillkväll hemma hos Ulle! Bra kväll tror jag!
Nu; köpa presenter och svänga förbi systemet :)


Regnigt. En perfekt dag för tvättstugan!


Kvällspromenad


Igårkväll var jag och käkade middag hemma hos mormor och morfar med mamma och lite annan släkt nere från Skåne, mysigt värre med lax, färskpotatis, gott bröd och sedan hallon och blåbär med vaniljglass till efterrätt. Lite senare kom älsk också och mami fick sin morsdagspresent, en blå/lila jättevacker Hortensia (hennes favorit).Tack hej!

JUNI 3

Hemma efter 10 timmars jobb, helt död! Nu duschen, sen middag och lite kvällsbad i Danderüddan och kanske ett glas vino på stan :D

Så här skönt hade vi det i helgen... Började med en sväng på stan efter jobbet i lördags, köpte ny bikini och ett till par vita Keds (till London) Sen mötte jag älsk och åkte ut till P&E på grillkväll, sov kvar där och solade hela söndagen vid polen hos älsks föräldrar. Efter det mer grillmiddag, marängsviss och lek med radiostyrda flygplan nere på ängen.