1 vecka


Nu var det en vecka sen jag skrev...passar fint med en liten update ;D

Fredag: Lagade som sagt en grymt god middag med Hasselbackspotatis, kött och bea, sen var det film och tidig sänggång som gällde.
Lördag: Jobb, Jobb, Jobb! Sen en snabbsushimiddag från Roppongi här hemma, därefter bowling med Taylor, Emelie, Anna och Carro mf. Sen hem igen men Taylor...möta andra Emelie...dricka massa drinki...taxi...Grodan...möta daavo...korv...mössa...mc donki...Ulle...taxi...HEM! Helt slut!
Söndag: Repris av Robinson...IKEA!...Pizzalunchi på CiaoCiao...ont i magen...nanna
Måndag: LEDIG!...köpte smink och nya skor...träffa daavo...var med i en undersökningsgrupp...fick middag...fick 500kr.
Tisdag: Jobb...hemmachill...veckohandla...köpa leggisar...The City...The Hills...tona håret...pyssel.
Onsdag: Jobb...Våren kom!!!...långpromenix med Taylor...hittade massa fina klänningar från Fröken söt<3 Lagade ytterligare en asnajs middag(något nyttigare den här gången) Stekt laxfilé, kikärtor och kokt broccoli, servera med oliv/fetaKeso!
Torsdag: Jobb...Tvättstugan...liten promenix...plocka påskris i parken med daavo...äta pestokyckling till middag...daavo tennis = MERA HILLS! hihi

Så spännande kan det vara att vara jag! ;D

Tack hej för nu!


P.S För övrigt är det bara en tidsfråga innan det är påsk! ...eller hur Sara??! eller hur var det nu...ville du ha den där foccacian från imorse??! ...Eller kanske ett sånt där erbjudande,men med en kopp te? De går väl att fixa??!

En extra bred med tonfisk tack!


Kommentarer
Postat av: Sara

jaa, snart är det påsk! det är bara en tidsfråga...och på frågan hur stora de stora bomberna är så svarar jag: lite större.ses på måndag! ;)

2009-03-28 @ 14:24:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback