Aprils tre första


1a: Morgonen spenderades  på akuten med massa neeesblod som aldrig ville sluta, dom brände, det gjorde fruktansvärt ont men sen blev det bra iaf... BOTAD! ;D
Älsk var schneel hest och följde med och sen kom mami och tog hand om mig(läs; köpte mat och glass).

2a: Jobb som vanligt sedan lite presentshopping, diverse plock och städ här hemma och till sist tjejkväll med Ulle och Mickis när daavo var på tennisen. Blev en riktig myskväll med chokladdoppade jordgubbar, rostade mackor, te och chokladbollsbakning.

3e: Dagen började toppen (trots bara några få timmars sömn) och blev bara bättre när Metro delade ut gratisglass utanför jobbet, vi fick in en ny jordgubbsjuice och solen sken! Sen gick något väldig fel och hela världen kändes jättehemsk och jobbig. J och C var bäst och lät mig gå hem tidigt fast det var massa folk. Nu är det lugnt iaf, och snart ska vi gå ut och spontankäka lite och sen blir det antagligen bio. Ibland behöver man lite tid bara<3





Kommentarer
Postat av: Sara

Ahaaaa, det där med gratisglassen förklarar en massa. Vi undrade var GB-glassen kom ifrån och varför i helvete den låg i vår glassfrys.



Du får berätta vad som hände i fredags på måndag, men jag kan säga att det var tur för dig att du fick gå för det blev helt GALET mycket folk sen! Och i lördags också! Herregud.

2009-04-05 @ 17:13:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback