Nästan 2009!


Dom senaste två veckorna har datorn bestämt sig för att vägra starta Windows igen vilket betyder att det inte har gått att ladda in några bilder eller komma åt några mappar... och enligt mig är en blogg utan bilder en tråkig blogg!
Menmen vi gör ett försök och så får jag väl lägga in bilderna senare eller någe :)

Det har verkligen varit två fullspäckade veckor, vi har...
...Haft en riktig långhelg hemma hos Emelie och Paul med massa fest och goda middagar(..och frukostar!), varit på Fjärilshuset med hela ganget, klätt ut oss till Poliser på krogen, ätit söndagsmiddag med Jenny och Christoffer, haft julmys hos älsks moster, jag fick världens finaste blommor av älsk, köpt massa julklappar, gjort pepparkakshus, fixat vår första egna julgran här i lägenheten, firat jul hemma hos båda familjerna och avslutat julaftonskvällen här hemma med egna klappar, bara legat i sängen en hel dag, varit på födelsedagsfest och gått ut på juldagen, ätit bakismat, ätit finfin Annandagsmiddag, varit i Emelies stall, spelat spel, jobbat, mera middagar! och lekt med Sophie och Jossan och druckit glöggi!

Idag blir det en sväng på stan, ska köpa strumpbyxor, långa svarta handskar och kanske en liten väska. Sen blir det spraytan för hela slanten! Och imorgon är det slutligen dags för världens bästa dag! NYÅRSAFTON!
Inget kan gå fel, först en sväng till mormor och morfar och träffa hela släkten eftersom morfar fyller 86! Efter det hem en liten sväng och fixa det sista med smink och hår sen ut till Danderyd för nyårsfirande med trerätters och kalas hela natten!

tack hej!

ps. hoppas ni har det brao i fjällen maffian! haha! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback