Juni 1


Idag var det alltså den första juni, den första riktiga sommardagen. och den var PERFEKT!

Vi började dagen med att vakna innan vi ens hade hunnit bli bakis och typ redan var fulla..eller iaf jag, vi hittade fyllekäk både här å där i sovrummet och allt var allmänt kaos från gårdagen, kalasade till det med en resorb eller två och låg och drog oss i sängen till cirkus halv tio. Vädret verkade bli kalas idag igen så de va bara langa ihop ett bakispicknickgäng och dra ner till Rålis, vi plockade med oss sallad, juice och frukt för att sedan hitta en död jättefiskmås ute på gatan och tillsist dimpa ner på gräsmattan i parken. Där hittade vi även Hedvig och hennes man och sedan kom Beccie och hennes syrra förbi också, mycket mys...och svett hahaha

Vid tvåsnåret drog vi oss hemmåt igen för å styra upp våra svettiga liv lite innan det var dags att åka söder ut för lite släktpartaj i Aspudden hos min lille moster, en dusch och man va på topp igen! sen tog vi blomman och gick och köpte Sommarlovskort till mig, 550spänn för hela sommar liksom..klart värt!

Myspys å träffa släkten för alla va typ där, utom Jon som är i Japan å pluggar. Vi käkade massa små tapasrätter å klunkade lite rosé till det sen blev det tiramisu till efterrätt <3  We laaaaajk!

Hemresan blev mycket komfortabel då vi fick åka med mormor och morfar i taxin, grannar som vi är hahah!
Sen tog vi en sväng upp till dom också å satt på balkongen och kollade på bilder från Vitemölla och drack äppelsaft :D

Klockan halv elva blev det äntligen hemgång till nybäddad säng och mys <3



tusen tack för idag älskling du är underbar!


Imorgon blir det jobb hela dagen från 05.30 till minst 21.00 då sover jag nog rätt gott sen får vi hoppas för på tisdag blir det samma visa...katastrof!

Har förövrigt vart en RIKTIGT NAJS HELG det här, tog lite långledigt nu..i tre dagar...efter att ha jobbat i typ 11 eller 12 dagar i stäck, haft toppenväder hela tiden å solat massa varit på Cissis studentmottagning ute hos henne i Herrängen, firat Jossans 21årsdag nere på hennes gård med massa vin å roligt folk för att sedan ta oss vidare till Ambassadeur och köra hårt! perfekt helg verkligen! ...bra det för nästa helg blir de nog bara jobb.... baaaajs!

men men de kan ju inte va julafton varje dag höhö

btw! Humlan på onsdag Taylor!!!

nanna sött nu alla mina små ponnysar<3

...langar lite bilder imrn också :D




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback